Calea Severinului. nr. 7l, Craiova, Dolj, România

Restaurant

Restaurant

Noi cei din echipa restaurantului Articus ne propunem sa excelam de fiecare data cand ne vizitati, indiferent dacă doriti sa savurati un pranz memorabil, sa va relaxati partenerul cu o cina romantica, sa petreceti alaturi de colegi sau sa organizati cele mai sofisticate evenimente de grup sau de familie. Localizat în partea de vest a orașului in cadrul Hotel Articus , restaurantul își propune să vă ofere, cu fiecare ocazie cu care îi treceți pragul, toate argumentele pentru a vă determina să îl vizitați și în viitor.

O propunere pentru toți cei pasionați de ingrediente pure, pregatite cu atent rafinament. Va invitam sa va asezati alaturi de noi si sa lasati dorintele sa se ispire din lista de preparatele cu specific national sau international. Ne straduim permanent sa perfectionam, sa propunem preparate inspirate de sezon.  Iubim mancarea de calitate, iubim diversitatea, la fel ca dumneavostra.

Lucram zi de zi pentru a va oferi, in orice moment al zilei, o atmosfera intima si relaxata care sa se asocieze perfect unei experiente culinare memorabile.

Meniul nostru are la baza cele mai proaspete ingrediente. Avand surse de inspiratie locale și internaționale (Italia, Asia) toate felurile propuse in acest meniu sunt gandite pentru a fi impartasite alaturi de prieteni si de cei dragi. Materiile prime atent selectionate, cea mai proaspata carne si cele mai gustoase ingrediente, sunt baza pentru preparate atat de bune incat vorbesc de la sine.